Saturday, January 14, 2012

NAJIB MERAYU KEPADA RAKYAT SELANGOR - KESIANNYADatuk Seri Najib Razak hari ini berjanji segala masalah penduduk di Selangor akan selesai sekiranya rakyat memilih perikatan tersebut untuk memerintah selepas pilihan raya umum ke-13 depan.
Perdana Menteri(gambar) berkata demikian ketika Majlis Sepetang Bersama Rakyat di Rimba Jaya, Seksyen 16, di sini.
“Segala masalah penduduk di Selangor termasuk masalah sampah sarap, air dan sebagainya akan selesai sekiranya kerajaan BN memerintah negeri ini,” katanya yang sudah melakukan tiga lawatan dalam sebulan ke Selangor dalam usaha yang dilihat sebagai usaha menawan kembali kerajaan negeri daripada Pakatan Rakyat (PR).
MI
Ulasan. 
Kenapa sekarang baru cuba nak selesaikan masaalah?????????????. Masih memerintah dulu kenapa tidak diselesaikan ????? Mungkin ADUN BN sibuk buat duit kot ???? Patut lah banyak ADUN BN kaya raya.. Pantang ada peluang mesti rembat. 

Saya tahu masaalah ini bukan wujud dalam masa 4 tahun ni tetapi telah lama wujud. Jangan percaya cakap Najib tu. Dia apa tahu???? Masaalah di kawasan dia di Pahang pun tidak diselesaikan ini pulak nak menyelesaikan tempat lain. 

No comments:

BERITA DARI BLOGGER 2