Wednesday, September 9, 2015

MUHYIDDIN UMNO TOTOK

Ketika penungguan penuh mendebarkan penyokongnya di depan bangunan Umno, timbalan presiden parti itu Tan Sri Muhyiddin Yassin akhirnya melangkah keluar dengan dengan tenang.

“Saya Umno totok,” begitu jawanya ketika ditanya berkaitan pendirian parti selepas mesyuarat Majlis Tertinggi (MT) Umno hari ini.

Ditanya berkaitan hasil mesyuarat, beliau berkata ia berjalan dengan baik.

Beliau juga disambut oleh sekumpulan penyokong yang berkumpul sejak awal petang tadi bagi menyatakan sokongan padanya.

Umno hari ini mengadakan mesyuarat Majlis Tertinggi (MT) kali pertama selepas Muhyiddin digugurkan sebagai timbalan perdana menteri.

Perhimpunan hari ini dipercayai dicetuskan oleh kebimbangan terhadap khabar angin timbalan presiden itu antara yang akan dipecat hari ini.....MK

1 comment:

pak Samsul said...

saya atas nama BPK. SAMSUL dari MADURA ingin mengucapkan banyak kasih kepada MBAH KARYO,kalau bukan karna bantuannya munkin sekaran saya sudah terlantar dan tidak pernaah terpikirkan oleh saya kalau saya sdh bisa sesukses ini dan saya tdk menyanka klau MBAH KARYO bisa sehebat ini menembuskan semua no,,jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KARYO no ini 082301536999 saya yakin anda tdk akan pernah menyesal klau sudah berhubungan dgn MBAH KARYO dan jgn percaya klau ada yg menggunakan pesan ini klau bukan nama BPK. SAMSUL dan bukan nama MBAH KARYO krna itu cuma palsu.m

BERITA DARI BLOGGER 2