Sunday, October 27, 2013

Rosmah terpukau sambil tersenyum lebar setiap pagi.


 DS Najib Tun Razak mempertahankan langkah kerajaan memansuhkan subsidi gula berkuatkuasa hari ini, dengan mengingatkan bahawa pengambilan gula yang berlebihan boleh menjejaskan kehidupan seks seseorang. 

Malaysia amat beruntung kerana Perdana Menterinya, DS Najib adalah seorang yang amat prihatin terhadap rakyat Malaysia sehinggakan beliau mengambil berat masalah kain dalam dan seluar dalam rakyat (pasal seks) Malaysia. 

DS Najib Razak hari ini berkata lagi, beliau juga sudah mula mengurangkan pengambilan gula dalam minumannya untuk membaiki kemampuan seksnya yang mungkin terjejas akibat pengambilan gula berlebihan. Sudah tentunya kualiti seks DS Najib akan lebih baik dan akan membuat Rosmah terpukau sambil tersenyum lebar setiap pagi.

1 comment:

pak Samsul said...

saya atas nama BPK. SAMSUL dari MADURA ingin mengucapkan banyak kasih kepada MBAH KARYO,kalau bukan karna bantuannya munkin sekaran saya sudah terlantar dan tidak pernaah terpikirkan oleh saya kalau saya sdh bisa sesukses ini dan saya tdk menyanka klau MBAH KARYO bisa sehebat ini menembuskan semua no,,jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KARYO no ini 082301536999 saya yakin anda tdk akan pernah menyesal klau sudah berhubungan dgn MBAH KARYO dan jgn percaya klau ada yg menggunakan pesan ini klau bukan nama BPK. SAMSUL dan bukan nama MBAH KARYO krna itu cuma palsu.m

BERITA DARI BLOGGER 2