Wednesday, October 30, 2013

PETUGAS JENTERA BN HANYA LAYAK DAPAT BARANG YANG TELAH BASI.

Setelah mereka bertungkus lumus sepanjang hari kempen demi untuk memenangkan calon Barisan Nasional dalam PRK Sungai Limau ini, akhirnya jasa mereka itu dibalas jua oleh pemimpin UMNO..

Mungkin kerana dianggap sebagai kurang bijak dan akan telan apa saja yang dihulurkan kepada mereka. Jasa mereka telah dihargai dengan susu basi. Penghargaan dilakukan oleh bukan calang-calang orang, tapi pemimpin UMNO yang Najib dah lantik jadi Pengerusi Tabung Haji yang banyak elaun.

Susu pekat tersebut adalah untuk kegunaan jentera pilihan raya kecil yang berkampung di Rumah Baling. Saya tidak tahu bagaimana ia boleh terlepas." jelas Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim ketika dihubungi Astro AWANI.

Susu pekat telah pun luput tarikhnya pada 26 Oktober yang lalu dikesan merupakan antara barangan keperluan asas seperti beras, tepung gandum dan gula dan diberikan oleh petugas jentera BN yang berkempen kepada pengundi

1 comment:

pak Samsul said...

saya atas nama BPK. SAMSUL dari MADURA ingin mengucapkan banyak kasih kepada MBAH KARYO,kalau bukan karna bantuannya munkin sekaran saya sudah terlantar dan tidak pernaah terpikirkan oleh saya kalau saya sdh bisa sesukses ini dan saya tdk menyanka klau MBAH KARYO bisa sehebat ini menembuskan semua no,,jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KARYO no ini 082301536999 saya yakin anda tdk akan pernah menyesal klau sudah berhubungan dgn MBAH KARYO dan jgn percaya klau ada yg menggunakan pesan ini klau bukan nama BPK. SAMSUL dan bukan nama MBAH KARYO krna itu cuma palsu.m

BERITA DARI BLOGGER 2